ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor softbolde de iddialı...

Bostanlıspor softbolde de iddialı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor softbolde de iddialı...

Bostanlıspor, hafta sonunda Antalya’nın Kemer İlçesinde yapılacak olan Türkiye Softbol Şampiyonası’na iddialı olarak katılacak.

Basketbol, ragbi, korumalı futbol, beyzbol, tenis, futbol branşları gibi softbolde de hamle yılları olduğunu ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Softbolde geçen yıl ilk kez katıldığımız Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde etmiştik. Bu kez de yine ilk üçe girme hedefindeyiz. Antrenörümüz Bülent Sönmez yönetiminde bir süredir iyi çalışma yapan ekibimizin İzmir’e kupayla döneceğinden eminim” dedi.
Türkiye Şampiyonsı’nda İzmir’i başarıyla temsil edeceklerini ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Erboy, kendi olanaklarımız ile şampiyonaya hazırlandık ve yine kendi olanaklarımızla Kemer’e gidiyoruz. Öncelikli hedefimiz, sporcularımıza fair play olgusunu aşılamak ve onların topluma yararlı birer sporcu olmalarını sağlamaktır. Bunu başardığımız an, zafer de kendiliğinden gelecektir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sezaryanla doğum oranındaki azalma teşekkür belgesi getirdi
Sonraki Haber İZBAN'dan 3'li set formülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?