ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Sakız Adası ile sportif işbirliği yapacak...

Bostanlıspor Sakız Adası ile sportif işbirliği yapacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Sakız Adası ile sportif işbirliği yapacak...

Bostanlıspor, Sakız Adası’nda Lailapas Spor Kulübü ile sportif konularda işbirliği yapacak. Her iki kulübün futbol takımları her sezon Sakız Adası ve Karşıyaka’da özel karşılaşmalarla dostluklarını pekiştirecek.

Ayrıca diğer branşlarda da Bostanlıspor’un Sakız Adası’nda maç yapması için Lailapas Kulübü aracı olacak.
Karşıyaka Spor Kulübü ile yarım kalan maçla başlayan Karşıyaka-Chios (Sakız Adası) dostluğunun Bostanlıspor ile daha da pekişeceğini ifade eden Bostanlıspor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Başkanı Tayfun Sezer, geçtiğimiz hafta Sakız Adası’nda Lailapas Kulübü yöneticileriyle bir araya geldi. Sezer, her iki kulübün başta futbol olmak üzere çeşitli spor branşlarında karşılıklı maçlar yapmak için anlaşmaya vardıklarını söyledi.
İlk etapta eylül ve ekim aylarında futbol ve basketbol karşılaşmalarıyla başlangıç olacağını ifade eden Tayfun Sezer,  “Sakız Adası’ndaki dostumuz Aleksandros Tsatsanis ve oğlu Dionisis Bostanlıspor’un fahri temsilcisi oldular. Kendisiyle birlikte ziyaret ettiğimiz Lailapas Kulübü’yle de Başkan vekili Theodore Politis,  2. Başkan Theodosis Grigorakis ile sportif işbirliği için anlaştık. İki dost kulüp Türk-Yunan dostluğuna önem kazandıracaktır. Buna inanıyoruz. Bize bu konuda sıcaklık gösteren Chios (Sakız Adası) Belediye Başkanı Emmanouil Vournous, turizm ve spordan sorumlu başkan yardımcısı Dimitris Karalis’e de teşekkür ederiz. Başkanımız Avni Erboy’un ikili ilişkilerdeki katkısını da unutmamamız gerekiyor” dedi.
Sezer, Aleksandros ve Dionisis Lailapas başkanı Theodore Politis,  2. Başkan Theodosis Grigorakis görüşme sırasında teknik bilgilerin yanı sıra antrenör eğitimi için de birbirine destek verme kararı aldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonluk Kupası Özgür'e götürüldü...
Sonraki Haber Kaf Kaf, İbricic transferini bitiriyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?