ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiring’de Türkiye Şampiyonu

Bostanlıspor Oryantiring’de Türkiye Şampiyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiring’de Türkiye Şampiyonu

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Muğla Ula’da sona eren Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2.Kademe Yarışı’nda Bostanlıspor Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Kadınlar 21A kategorisinde 46 rakibiyle mücadele eden Bostanlıspor’un milli sporcusu, aynı zamanda takım antrenörü olan Büşra Altun ilk gün birinci, ikinci gün de 3. geldi. Genel Klasmanda da Türkiye Şampiyonu olan Büşra Altun şampiyonanın en başarılı sporcusu olarak milli takıma da göz kırptı.
Bostanlıspor’un yarışmaya katılan diğer 2 sporcusundan Ezo Er  36 sporcunun yarıştığı K18A Kategorisinde ilk gün 19., 2. gün 25., genel klasmanda da 22. oldu. 
Bostanlıspor’un 14 yaşındaki sporcusu Eymen Vatansever 16 yaş grubunda yarıştı ve 91 sporcu arasında ilk gün 41., son gün de 10.luğu elde etti. Gelecek için de ümit vaad eden genç sporcu genel klasmanda 16. sırada yer aldı.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, oryantiringde en son kurulan takım olmalarına karşın büyük başarılara imza atarak önemli bir yer edindiklerini ifade etti. Erboy, Büşra Altun'un özverili çalışmasıyla Türk kadınına örnek olduğunu da belirterek, aldığı başarılardan dolayı kendisini ve takımındaki sporcuları kutlayıp 7'den 77'ye herkesi ailece bu sporu yapmaya davet etti. Başkan Erboy, "doğa ile dost olan bu sporu İzmir'de bir numara yapmaya kararlıyız" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer, Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Lokali’nin açılışını yaptı
Sonraki Haber Geleceğin bilim ve sanat insanlar BİLSEM’de yetişiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?