ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisi’nde gelecek vaat etti

Bostanlıspor Masa Tenisi’nde gelecek vaat etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisi’nde gelecek vaat etti

İzmir’in “ilklerin amatör spor kulübü” Bostanlıspor tarihinde ilk kez Masa Tenisi İl Şampiyonasına katıldı.

Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda yapılan İzmir Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği’nde mücadele eden Bostanlıspor Masa Tenisi takımı beklenenden de başarılı sonuçlar alarak takdir topladı, gelecek vaad etti.
Çok kısa bir zaman önce kurulan ve yaklaşık 25 günlük çalışma sonrasında şampiyonaya katıldıklarını ifade eden Bostanlıspor Masa Tenisi şube başkanı İlkay Özçelik, “yıldız masa tenisçilerimiz yılların tecrübeli takımları arasında ve şampiyon sporcuların katıldığı birinciliklerde dereceye girememesine karşın gelecek için ümit verdi. Bu da bizi çok mutlu etti. Karşıyaka’da ilk kez kurduğumuz masa tenisi takımıyla bu spora olan özlemi de gidermiş olduk. Gelecekte şampiyon sporcular yetiştireceğiz. 25 gün, bazı oyuncularımız 3-4 antrenman sonrası maçlara çıktı. Tecrübeli baş antrenörümüz Mustafa Şaşmaz ile önce İzmir, ardından da Türkiye Şampiyonlarını yetiştireceğimize inancımız sonsuz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede Karşıyaka'nın gençleri şampiyon...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 yılda 50 bin fidan toprakla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?