ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, köy okulları ile kitaplarını paylaşıyor

Bostanlıspor, köy okulları ile kitaplarını paylaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, köy okulları ile kitaplarını paylaşıyor

Daha önce gerçekleştirdiği farklı sosyal etkinliklere bir yenisini katmayı amaçlayan Bostanlıspor Futbol Akademi, seçeceği bir köy okulu ile kitaplarını paylaşıyor.

Proje ilgili konuşan Bostanlıspor Futbol Akademi teknik sorumlusu Mustafa Oral, ''Oyuncularımızın saha içi kadar saha dışı gelişimini de önemsiyoruz. Onlara hep 'önce iyi insan sonra iyi oyuncu' parolasını aşılamaya çalışıyoruz. Bu amaçla yaptığımız etkinliklerden bir yenisi olan kitap toplama projesiyle, onlar için paylaşımın ve eğitimin tekrar altını çizmek ve aynı zamanda onlarla aynı imkanlara sahip olamayan arkadaşlarının da yanında olduklarını göstermek istiyoruz'' dedi.

Projeye destek olmak isteyen herkes, kullanmadığı okunabilir veya yeni kitapları Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri'ne bırakarak katkıda bulunabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bana Mastikayı Çalsana'' 26 Aralık'ta İzmir seyircisiyle buluşuyor.
Sonraki Haber Buza ''İzmir damgası''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?