ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor kalesi emin ellerde...

Bostanlıspor kalesi emin ellerde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor kalesi emin ellerde...

Son yıllarda kaleci sıkıntısı nedeniyle maçlarda sorunlar yaşayan Bostanlıspor A Futbol takımı, bu sezon kalesini emin ellere teslim etti.

Sezona 4 kaleci ile başlayan ve ligde dört kalecisi ile sorunsuz bir sezon geçirmeyi amaçlayan Bostanlıspor'da kalecilerin rekabeti de file bekçilerini formda tutarak, takıma da güven veriyor.
Pazar günü Şemiklerspor ile ilk maçlarını yapacak olan Bostanlıspor'un Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, geçtiğimiz yıllarda lige 2 kaleci ile başladıklarını ancak sakatlıklar nedeniyle sorun yaşadıkları için bu sezon işi sağlama alarak dört kaleciyi kadrolarında barındırdıklarını ifade etti.
Yeşil kırmızılı ekibin kalecileri Burak. Efecan. Ahmetcan ve Eren'in rekabetinden son derece mutlu olduğunu belirten Bıostanlıspor A futbol takımı teknik direktörü Mustafa Oral, "Kalemiz artık emin ellerde. Kalecilerimiz çok çalışıyor. HGak eden 1 numarayı kapacak. Ancak antrenmanlarda en formda olan kaleyi koruyacak. Dört kalecimizin de şansı eşit" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Menekşe'nin hedefi Dünya Şampiyonluğu...
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay, Zühtü Işıl'ın mezarını ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?