ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda Bitikoğlu ile devam…

Bostanlıspor futbolda Bitikoğlu ile devam…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda Bitikoğlu ile devam…

Bostanlıspor futbol takımı antrenör Atıl Bitikoğlu ile devam kararı aldı.

Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Tayfun Sezer, İzmir 2. Amatör Liginde mücadeleye hazırlanan ve çalışmalarına başlayan takımın antrenörlüğünü Atıl Bitikoğlu’nun devam edeceğini açıkladı. Sezer, “Atıl kardeşimiz, bünyemizden yetişen A Takımımızda futbol oynadı. Menajerlik yaptı. Üç yıl önce de antrenör belgesini alarak takımımızın başına geçti. İstikrarı sağlamak ve Atıl ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Bu nedenle de 2014/2015 sezonu için devam kararı aldık. Genç bir kadro oluşturup, ligde en iyi futbolu oynayan takım olmak istiyoruz. Karşıyakalı gençlere, futbol oynamak isteyenlere kucak açıyoruz. Buyursunlar, ekibimizin bir parçası olmak amacıyla bize gelsinler. Antrenmanlara çıksınlar” dedi.
Bostanlıspor A Futbol takımı antrenörlüğünde 3. Yılına giren Atıl Bitikoğlu, “Bostanlıspor’da yetiştim. Bostanlısporlu Atıl Hoca olmak amacındayım. Hedefimiz iyi futbol oynayan, seyirciye zevk veren oyun ortaya koyan ve hedefe varacak takım olacağız. Çalışmalarımıza başladık. Genç oyuncuları da kadromuzda görmek istiyoruz. Buyursunlar gelsinler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Milli Piyango bileti alırken dikkat edin...
Sonraki Haber

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?