ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor farklı kazandı...

Bostanlıspor farklı kazandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor farklı kazandı...

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi 2. Grupta yer alan ve ilk maçını Şemiklerspor ile deplasmanda oynayacak olan Bostanlıspor futbol takımı ilk hazırlık maçını farklı kazandı.

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi 2. Grupta yer alan ve Şemiklerspor, Erdem Esentepespor, Nergizspor, Yeni Örnekköyspor, Karşıyaka Kültürspor ve Zübeydehanım Mahallesi Elitspor ile mücadele edecek olan Bostanlıspor yine genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kadrosuyla ligde ter dökecek.
Amaçlarının genç oyuncu yetiştirmek olduğunu belirten Bostanlıspor futbol şube sorumlusu Taner Çınar, "16 Şubatta başlayacak olan lig hazırlıklarımız devam ediyor. İlk hazırlık maçımızı Bayraklı'da İzmir Genç Manisalılar ile oynadık ve 6-3 kazandık. Maçı kazanmaktan çok takımımızı ve yeni oyuncularımızı görmek bizim için çok iyi oldu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Galibiyeti kaçıran futbolculara 1000'er TL prim…
Sonraki Haber Satrançta Karşıyakalı Gülcan Türkiye İkincisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?