ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Fair Play Resim Yarışması Sonuçlandı

Bostanlıspor Fair Play Resim Yarışması Sonuçlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Fair Play Resim Yarışması Sonuçlandı

Bostanlıspor’un 6-15 yaş grubu arasındaki sporcuları arasında düzenlediği “Yaşam ve Sporda Fair Play” konulu resim yarışması sonuçlandı.

Ön jüri ve uzman jüri tarafından 2 elemeden geçen resimler seçmeler sonunda derecelendirildi. Yapılan titiz incelemeler sonucunda Yağız Ata Özşavlı birinciliği elde etti. 
Yaş gruplarında da dereceye giren sporcular şöyle oldu.
6-8 Yaş Grubu: 1. Elif Alkış, 2. Defne Erboy, 3. Zeynep Sayer. 
9-11 Yaş Grubu: 1. Yağız Ata Özşavlı, 2. Poyraz Üttü, 3. Teoman Sert.
12-14 Yaş Grubu: 1. Yağız Bozoğulları, 2. Ilmaz Jafari.
Derece alan eserlerin sahiplerine düzenlenecek tören ile ödülleri verilecek. Bu eserler önümüzdeki günlerde sergilenecek.  
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, bu yarışma ile sporcularındaki fair play olgusunu daha da pekiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Erboy, 2021 Yılında Uluslararası Fair Play Komitesi tarafından Bostanlıspor Kulübü’nün “Dünya Fair Play Ödülü” ile onurlandırıldığını, kendisinin Avrupa ve Türkiye Fair Play Büyük Ödüllerini kazandığını ifade ederek, “Bostanlıspor’da öncelik fair play.  Sorcularımızın her hareket ve davranışlarını titiz bir şekilde izliyor, onların sıfır hata ile spor yaparak hayata atılmalarını elimizden geldiğince destek oluyoruz. Resim yarışmamıza gösterilen ilgiden dolayı tüm sporcularımıza teşekkür ederim. Bunu geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu konuda destek de almayı umut ediyoruz. Fair play ile ilgili çalışmalarımız ne ilk, ne de son olacak” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Jaylon Brown'dan rekor
Sonraki Haber Yeni yılın ilk meclisinden birlik mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?