ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor dünya kupasında yarı finalde!..

Bostanlıspor dünya kupasında yarı finalde!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor dünya kupasında yarı finalde!..

Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasına Bostanlıspor’dan genç sporcusu Nusret Gökmen Basay yarı finale kaldı...

İstanbul Büyükçekmece’deki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde  dünyanın çeşitli ülkelerinden, özellikle de şampiyon sporcularının katıldığı organizasyon Turkish Open Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasına K-1 branşı genç erkekler 75 kiloda katılan Bostanlıspor'un genç sporcusu Nusret Gökmen Basay yarıfinale yükseldi. Çeyrek finalde Kazakistan şampiyonu, Avrupa ve dünya şampiyonalarında pek çok başarısı olan Victor Kuntsev'i son rauntta yendi. İlk iki raunttu geride tamamlayan Gökmen, son rauntta rakibi karşısında adeta dans etti ve  kondisyonu ile son 30 saniyede ayakta kalarak rakibini perişan ederek maçı lehine döndürdü ve yarıfinale yükseldi. 
Gökmen, yarı finaldeki rakibini beklemeye başladı.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'ndan görkemli 19 Mayıs kutlaması...
Sonraki Haber 19 Mayıs'ı şarkı, türkü ile kutladılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?