ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 19 Mayıs'ı şarkı, türkü ile kutladılar...

19 Mayıs'ı şarkı, türkü ile kutladılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Mayıs'ı şarkı, türkü ile kutladılar...

Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu salonunda bir süredir çalışmalarını müzik öğretmeni Suat Lezgioğlu yönetiminde sürdüren MRP Müzik Korosu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramını şarkı, türkülerle kutladılar.

Mustafa Reşit Paşa Okulu Bahçesinde kurulan sahnede yer alan, çoğunluğu emekli öğretmen olan koro günün anlamını içeren şarkılarının yanı sıra seyircilerin isteklerine de cevap verdiler. Çok sayıda davetlinin büyük keyifle izlediği müzik şöleni öncesi Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Müdürür Ertan Beder'e bu imkanı tanıdıkları için teşekkür ederek, çiçek verdiler. 

Emekli müzik öğretmeni ve koro şefi Suat Lezgioğlu, koro çalışmalarının devam edeceğini ve sık sık konser vererek Karşıyakalı müzikseverler ile buluşacaklarını söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 4 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor dünya kupasında yarı finalde!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Ayos Konyaspor'u geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?