ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Çorlu'da kazaya uğradı...

Bostanlıspor Çorlu'da kazaya uğradı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Çorlu'da kazaya uğradı...

Türkiye 3. Basketbol Ligi B Grubu lideri Bostanlıspor, Çorlu deplasmanında savunma hataları sonunda rakibine 72-68 yenilerek yenilmezlik ünvanına da 8. maçında veda etti.

Maça iyi başlayamayan ve ilk periyodu 17-10 geride tamamlayan Bostanlıspor, ikinci periyotta rakibini yakalamaya çalıştıysa da, rakibinin dış şutlarına engel olamadı ve devre sonunda 33-29 gerideydi.
Üçüncü periyotta rakibinin isabetli dış şutlarına çare bulamayan Bostanlıspor 51-42 geriye düştü.
Son periyotta bir ara 17 sayıya kadar çıkan farkın son bir gayretle 4 sayıya kadar düşüren Bostanlıspor zaman yetmeyince de maçı 72-68 kaybederek, yenilmezlik ünvanını Çorlu'da bıraktı.

Maç sonunda açıklama yapan Bostanlıspor Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven, "Çorlu'da beklenmedik bir yenilgi aldık. Bu hiç hesapta yoktu. Bir kaza, nazar olarak kabul ediyoruz. Hedefimiz 2. Lig. Liderliğimiz devam ediyor ve sonuna kadar da edecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Travel Turkey İzmir Turizm Fuar’ında Batman şovu
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Arkasspor'u zor geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?