ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor cimnastikte yeni yetenekler arıyor...

Bostanlıspor cimnastikte yeni yetenekler arıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor cimnastikte yeni yetenekler arıyor...

Bostanlıspor cimnastikte yeni yetenekler arıyor... Hafta sonu Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerindeki spor salonunda çalışmalarını sürdüren Bostanlısporlu küçük cimnastikçiler geleceğe hazırlanıyor.

Amaçlarının çocukların küçük yaşta spor sevgisini aşılamak olduğunu belirten Bostanlıspor Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Özçelik, "Hafta sonları, cumartesi pazar günleri saat 11.00-12.00 seansında 4-6, 12.00-13.00 seansında da +6 yaş grubu çalışmalarının amacı çocuklarımızı sağlıklı şekilde spora hazırlarken yeteneklerini de ön plana çıkarmak. Cimnastik sporunda çocuklarımıza temel hareketleri öğretirken, onlara sporun inceliklerini de eğlenceli oyunlarla gösterip yetenek testinden de geçiriyoruz" dedi.
Özçelik çalışmaların yıl boyu süreceğini ve kayıtlar için 0-544-7351912 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kaçan 2 puana yanıyor…
Sonraki Haber Cemil Tugay: Karşıyakalıları kucaklayacağım...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?