ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor beşi bir yerde...

Bostanlıspor beşi bir yerde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor beşi bir yerde...

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nin iddialı ekibi Bostanlıspor, Edirne Trakya Üniversitesi'ni 84-58 yendi. Beşinci maçını da kazanarak yenilmezlik ünvanıyla liderliğini perçinledi.

Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda dolu tribünler önünde oynanan maça iyi başlayan ve bir anda 10-0'lık seriyle 13-3 öne geçen Bostanlıspor periyot sonunda da skoru 22-8'e getirdi.
İkinci periyotta rakibine sert savunma yapan Bostanlıspor devre sonunda da skoru 50-33'e yükseltti. Soyunma odasına 17 sayılık farkla gitti.
3. Periyotta rakibinin dışarıdan bulduğu sayılarla aradaki farkın kapanmasını önleyemeyen Bostanlıspor, Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor'a Can'la karşılık verdi ve bu periyodu da 70-48 önde tamamladı.
Oyunun son bölümünde Can'ın üç sayılık ibasetli atışlarıyla farkı 31 sayıya kadar çıkaran Bostanlıspor, tüm oyuncularına şans tanıdı ve maçı da 26 sayı farkla 84-58 kazanarak beşte beş yaptı...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Filesinde şok ayrılık
Sonraki Haber Şampiyon dans topluluğu yeni yetenekler arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?