ANA SAYFA > SAĞLIK > Bostanlıspor bayanları zumba ve Afrika Dansları ile zayıflatacak…

Bostanlıspor bayanları zumba ve Afrika Dansları ile zayıflatacak…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor bayanları zumba ve Afrika Dansları ile zayıflatacak…

Saatte 400-600 kalori harcayıp kilo verilmesine neden olan zumba dansını Ganalı dans eğiticisi verecek…

Bostanlıspor, Karşıyaka Sanat Derneği ile ortaklaşa bayanlara zumba ve Afrika Dansları öğretecek. Bostanlı’da açılacak olan kursları Ganalı dans eğiticisi verecek.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Tolga Akyel, derneklerinin Bostanlıspor Kulübü’nün sosyal sorumluluk projelerine sanatsal olarak destek olmaya devam ettiğini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
“Bostanlıspor, Karşıyaka Sanat Derneği ile el ele verecek, Karşıyakalı bayanlara zumba ile Afrika dansları öğretmeye kararı aldı. Bayanlar bu danslar sayesinde de fit bir vücuda sahip olma şansını yakalayacak. Dans ile sporun birleştiği ve tüm dünyayı saran zumba’ya bir farklılık olması açısından da Afrika danslarını da ekledik. Karşıyakalı bayanlara özel, Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri’ndeki salonda yapılacak zumba ile Afrika danslarının profesyonel, Hollanda’dan sertifikalı dans eğitmeni Ganalı Tesse Adda Mendel Brown verecek. Kendisiyle bu konuda anlaşmaya vardık. Dans ve sporun birleştiği, şu anda tüm dünyada bayanların bir numarası olan zumbanın en iyi şekilde öğretileceği kurslarımızda saatte 400-600 kalori harcayıp kilo verme,form tutma, enerji toplama şansına sahip olabileceksiniz. Son yıllarda, spor salonlarının vazgeçilmez egzersizi zumba dansı uzmanların görüşüne göre, bir kardiyo egzersizi gibi nabzı yükselterek çok kalori yakmanızı ve yağ yakımını hızlandırmanızı sağlayabilir. Zumba dansının uygulamasına, kişinin yaşına ve kilosuna göre yakılacak kalori miktarı farklılık göstermekle birlikte, 68 kilo biri, 1 saat boyunca Zumba yaparak 536 kalori yakabilir. Bayanların yanı sıra yetişkin ve çocuklara da ayrı seanslarda kurs vereceğiz.”
Akyel, Kasım ayında başlayacak olan kursların ön kayıtlarının Bostanlıspor Kulübü’nde başladığı, 0-537-0553695 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu 5 temel atma 10 açılış için Karşıyaka'ya geliyor
Sonraki Haber Son bombacı da yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?