ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Basketbolcuları Spil Dağına çıktı

Bostanlıspor Basketbolcuları Spil Dağına çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Basketbolcuları Spil Dağına çıktı

Karşıyaka'yı Pınar KSK'den sonra liglerde temsil eden tek takım olan Bostanlıspor yeni sezon çalışmalarını coach Engin Gençoğlu yönetiminde sürdürüyor.

Karşıyaka Stadı Atletizm pisti, Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda koşu antyrenmanlarını tamamladıktan sonra Cumhuriyet Mahallesi ve Halkapınar Spor Salonlar'ında top çalışması yapan yeşil kırmızılı ekip, hafta sonu için Spil Dağına çıktı. Sabahın ilk saatlerinde Spil Dağı'nın yamaçlarında krosa çıkan ve yaklaşık 2 saat koşan Bostanlıspor Basketbol takımının amacı, "Karşıyaka'ya şampiyonluk getirmek ve 2. Lige yükselmek."
Bostanlıspor basketbol şuba sorumlusu Serkan Ergüven, bu yıl arzulanan takımı kurduklarını ve Karşıyaka'yı başarıyla 3. Ligde temsil edeceklerini ifade ederek, "Herşeyimiz tamam. Sadece ilgi bekliyoruz. Karşıyakalı iş adamlarına sesleniyoruz. Bu ekibe sahip çıkın. Karşıyaka'nın alt yapısını oluşturup, Karşıyakalı gençlere sahip çıkıyoruz. Ana sponsrumuz var. Ancak yeni sponsorlarla da güç kazanmak, hedef büyütmek en büyük dileğimiz. Destek bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı futbolculara "Oyun Kuralları Eğitimi" verildi
Sonraki Haber Karşıyaka'da meslek edindirme ve hobi kursları başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?