ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR BASKETBOL ALT YAPIDA SEÇME YAPACAK

BOSTANLISPOR BASKETBOL ALT YAPIDA SEÇME YAPACAK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR BASKETBOL ALT YAPIDA SEÇME YAPACAK

Basketbolda büyük atılım yapan ve 3. Lige çıkarak, KSK’den sonra liglerde Karşıyaka’yı temsil edecek ikinci takım olan Bostanlıspor basketbol alt yapısı için seçme yapacak.

Bostanlıspor Basketbol Alt Yapı Teknik Sorumlusu Tolga Akyel, gelecek sezon alt yapı liglerinde mücadele edecek takımlara takviye yapmak amacıyla “Basketbol Seçmesi” düzenlediklerini belirterek, “Seçmelerimize katılmak isteyen ve ben basketbolcu olacağım diyen gizli kalmış veya şansını bir kez daha denemek isteyen 7-16 yaş grubu kız-erkek basketbolcu adaylarını pazartesi-Çarşamba günleri saat 15.45’de Kent Hastanesi-İZTİK yanındaki Çiğli Spor Salonu’na malzemeleriyle birlikte bekliyoruz. Seçmeleri kazanan basketbolcular, küçük, yıldız, genç takımlarımıza alınacak” dedi.
Tolga Akyel, daha ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0-544-7351912 numaralı telefondan da bilgi alabileceklerini ifade ederek, “Basketbol oynamak ve basketbolda geleceği görenlere doğru adresin Bostanlıspor olduğunu” sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR VALİLİĞİNDEN FIRTINA UYARISI...
Sonraki Haber PLAY STATION 3 SAHİPLERİNE MÜJDE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?