ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Bandırma'da kampa girdi

Bostanlıspor Bandırma'da kampa girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Bandırma'da kampa girdi

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi PlayOff çeyrek finale serisi ilk maçında sahasında Bandırma Kırmızı'ya son saniye basketiyle mağlup olarak 1-0 geriye düşen Bostanlıspor Bandırmada kampa girdi.

Kendi güçlerini sahaya yansıtamadıklarını ve şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirten Bostanlıspor Takım Menajeri Anıl Ümit "Son saniyede aldığımız mağlubiyet tabii ki moralimizi bozdu ama ekip olarak tura inanıyoruz. Yönetim kampı 2 güne çıkartarak tura olan inancını gösterdi şimdi sıra bizde  henüz son sözümüzü söylemedik. Bu güçlü, istekli, inanclı takımımızın seriyi Pazartesi günü son maça taşıyacağından eminiz. Yeter ki kendi gücümüzü sahaya yansıtabilelim" dedi.
 
Bandırma Kırmızı-Bostanlıspor serisinin ikinci maçı 10 Nisan Cuma günü saat 18:00'de Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Moda rüzgarı Karşıyaka’da esti
Sonraki Haber Akpınar: Her an bizden hesap sorabilirsiniz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?