ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Bandırma Kırmızı’yı yendi…

Bostanlıspor Bandırma Kırmızı’yı yendi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Bandırma Kırmızı’yı yendi…

Türkiye Basketbol 3. Liginde zirve mücadelesi yapan Bostanlıspor, geçen hafta liderin 13 haftalık yenilmezlik serisine son veren Bandırma Kırmızı’yı 75-64 yendi.

Bostanlıspor’un cezası nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu’nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan ve geriye düşen Bostanlıspor, periyot sonunda rakibini yakalayamadı ve 19-15 geride kaldı. Yeşil kırmızılıların bu periyottaki tüm sayılarını Onur Kentli kaydetti.
2. Periyotta daha sert müdafaa yapan ve rakibini pota altında durdurmayı başaran Bostanlıspor beraberliği yakaladıktan sonra devrenin sonunda da 36-31 öne geçti.
3. Periyotta bir ara farkı 9 sayıya çıkaran Bostanlıspor periyot sonunda hata yapınca Bandırma Kırmızı farkı eritti. Aras’ın üçlüğü skorborta periyodun sonucunu ilan etti: 51-45.
Son periyottaki mücadele bir ara sertleşti, farkı 11 sayıya kadar çıkaran Bostanlıspor maçı 75-64 kazandı, güçlü rakibine rövanşı da vermedi.

Fotoğraflar. VEHBİ MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fırtına vapur seferlerini iptal ettirdi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da yeni şairler keşfedilecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?