ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Bandırma Kırmızı'yı farklı yendi...

Bostanlıspor Bandırma Kırmızı'yı farklı yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Bandırma Kırmızı'yı farklı yendi...

Türkiye Basketbol 3. Lig B Grubu'nun yenilmeyen lideri Bostanlıspor deplasmanda Bandırma Kırmızı'yı 74-55 yenerek altıncı maçını da kazandı.

Bandırma Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan ve sert savunma ile genç rakibine daha ilk dakikalardan itibaren aman vermeyen Bostanlıspor, ilk periyodu 23-12 önde tamamladı. İkinci periyotta da oyun düzenini kopruyan, disiplinden kopmayan Bostanlıspor devre sonunda skoru 41-22'ye taşıdı.
3. periyotta Bandırma Kırmızı dış şutlarla sayı bulduysada Bostanlıspor rakibine aradaki sayı farkını kapatma şansı tanımadı, bu periyodun sonunda da 55-38 öndeydi.
Son periyotta rahat oyununu devam ettiren Bostanlıspor rakibini 19 sayı farkla 74-55 yenerek yenilmezlik ünvanını 7. maçına taşıdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kaybetseydik telafisi zor olurdu
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Bayramiç'i kolay yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?