ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Ankara'da Maliye Milli Piyango'yu yendi...

Bostanlıspor Ankara'da Maliye Milli Piyango'yu yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Ankara'da Maliye Milli Piyango'yu yendi...

Türkiye basketbol 3.Liginde mücadele eden Bostanlıspor lider olarak gittiği Başkent'te Maliye Milli Piyango'yu 75-67 yenerek liderliğini sürdürdü.

Ankara Spor Salonu'nda (Küçük Salon) oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk çeyreği 15-10 önde tamamlayan Bostanlıspor, devrenin sonunda farkı 10 sayıya çıkardı ve soyunma odasına 40-30 önde gitti.
3. Periyottta ev sahibi Maliye Milli Piyango Doğukan Engindeniz'in üst üste 3 sayılık basketleriyle oyuna denge getirse de (50-50) Onur Kentli ile tekrar üstünlük kuran Yeşil kırmızılılar periyot sonunda 57-54'lük üstünlüğü yakaladı.
Son çeyrekte savunmada hata yapmayan ve Oğulcan Sevim'in hızlı hücumlarıyla oyunu domine eden Bostanlıspor maçı 75-67 kazanarak ikinci deplasman galibiyetine imza attı ve üçte üç yaptı.
Bostanlıspor'da Onur Kentli 21 sayı ile takımın en skorer ismi olurken Oğulcan Sevim 15 sayı, Aras Bekat 6 sayı, Cem Bozok 4 sayı, Serhat Doğanay 10 sayı, Erdinç Gül 2 sayı, Sercan Tülek 12 sayı,  Evren Yenice 3 sayı, Kemal Can Aktuna 2 sayı ile mücadele ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Alt Yapısı Zübeyde Ana'nın huzurunda...
Sonraki Haber Karşıyaka hedefi 12’den vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?