ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Amerikan Futbolu'nda Okan Telli dönemi...

Bostanlıspor Amerikan Futbolu'nda Okan Telli dönemi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Amerikan Futbolu'nda Okan Telli dönemi...

Bostanlıspor Amerikan Futbolu’nun başına eski oyuncularından Okan Telli’yi getirildi. Bostanlıspor Amerikan Futbolu A ve Genç Takımlarında teknik sorumlu ve baş antrenör olarak görev yapacak Telli, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde matematik öğretmeni.

2003 yılından bu yana Amerikan Futbolu oynayan Okan Telli, Konya Selçuk Kartalları takımının kurucuları arasında yer aldı. 5 yıl kurduğu takımda Amerikan Futbolu oynadı ve 4 yıl kaptanlığını yaptı. Daha sonra Gazi Üniversitesi kadrosunda yer alan Okan Telli, 2008 yılında İzmir’e transfer olarak Ege Dolphins, en son da Bostanlıspor’da forma giydi, koçluk yaptı.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, sporcuları Okan Telli’yi tam yetki ile Amerikan Futbolu Şubesi’nin başına getirdiklerini, kendisinin teknik sorumlu ve baş antrenör olarak görev yapacağını ifade ederek, “Amerikan Futbolunda yeniden yapılanıyoruz. Bize zarar veren zihniyetten tamamen uzaklaşarak, yepyeni bir sayfa açtık. Ege Dolphins ile geçen sezon başında sorumluluk verdiğimiz arkadaşımızın yanlışlıkları nedeniyle bağlarımızı koparmıştık. Kulübümüzü küçük düşüren hareketlerde bulunanları tamamen sildik. Ayrılmak isteyenlere de bonservislerini şartlı olarak vereceğiz. Bostanlıspor olarak Amerikan Futbolu’nda İzmir’in liglerdeki tek takımı olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA ilk yurtdışı konserini İsveç'te verecek
Sonraki Haber İzmir-Sabuncubeli Tüneli inşaatı yeniden başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?