ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Afyon ve Karabük’te sınav verecek

Bostanlıspor Afyon ve Karabük’te sınav verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Afyon ve Karabük’te sınav verecek

Bostanlıspor oryantiring yaş grupları takımları peş peşe iki sınava hazırlanıyor. Yeşil kırmızılılar, hafta sonu Afyon’da, ay başında da Karabük’te yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, coronavirus önlemleri kapsamında açık havada ve mesafeli yapılacak olan Türkiye 14 yaş altı ve 14 yaş üstü Türkiye Oryantiring şampiyonasına sınırlı sayıda sporcuyla katılacaklarını ifade etti. 
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı:
“Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye 14 Yaş Altı Kademe Yarışması 27-28 Mart 2021 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak. İlk gün Ayazini Frig Vadisi, 2. Gün Afyonkarahisar Kent Ormanı’ndaki yarışmalarda Bostanlıspor olarak sporcularımıza tecrübe kazandırmayı amaçlamaktayız. 2-4Nisan tarihlerinde de Karabük’te 14 yaş üstü Türkiye Şampiyonası’nın 3. Kademe yarışmaları yapılacak. Buraya tecrübeli, daha önce 2 kademe yarışına katılan sporcularımızla katılıp derece almanın peşine koşacağız. Her iki yarışmaya da özel otobüsle gideceğiz. Yarışma öncesi, yolculuk sırası ve yarış esnasında, konaklamada sağlık önlemlerine son derece dikkat edeceğiz. Yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz bu konuda hem tecrübeli, hem de bilgi sahibi. Antrenörlerimiz Büşra Altun ve Harun Altun ve kafileye gönüllü katılacak aileler her konuda son derece hassas olacaklar. Afyonkarahisar’da tecrübe, Karabük’te madalya kazanmayı umuyoruz”  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Emlak Konutları Platformu'ndan açıklama
Sonraki Haber Karşıyaka Cezayir yönetiminde 7 puan topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?