ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor 65. Yılını sporcularıyla kutladı

Bostanlıspor 65. Yılını sporcularıyla kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor 65. Yılını sporcularıyla kutladı

Bostanlıspor, kuruluşunun 65. Yıl dönümünü sporcu ve velileriyle düzenlediği törenle kutladı. Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Spor Tesislerindeki törene, Bostanlıspor’un çeşitli spor branşlarındaki sporcular, antrenörler ve sporcu velileri katıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın mazeretleri nedeniyle katılamadığı,  başarı dileklerini yolladığı, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği yöneticileri, Bostanlıspor’un eski futbolcularının kurduğu Bostanlı Masterler Kulübü Başkan ve yöneticileriyle, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka’nın efsane futbolcularından gol kralı Müjdat Karanfilci, Gençlik Spor Karşıyaka ve Karabağlar İlçe eski müdürü Kemal Lale, Karşıyaka Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Karşıyaka Amatör Spor Kulüpleri başkan ve temsilcileri, Bostanlıspor yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda sporcu velisinin katıldığı anlamlı günde kısa bir konuşma yapan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Biz Bostanlıspor olarak Karşıyaka’da büyük bir aileyiz. Vizyonumuz ve misyonumuz belli. Amacımız, Karşıyakalıların spor yapmasını sağlamak, Karşıyaka gençliğine hizmet etmek, alt yapıda çocuklarımızı spora alıştırarak, onları olası kötü alışkanlıklardan kurtarmak. KSK’ye yaptığı branşlarda sporcu yetiştirmek ve milli takımların yollarını açmak. Şu anda kulübümüzde 21 milli sporcu, 12 milli takımlarımıza aday sporcumuz mevcut.  Sporcularımızla onur ve gurur duyuyor ve siz velilere de böyle ahlaklı sporcular için de teşekkür ediyoruz. Bostanlıspor’da fair play çizgisinde ahlaklı, çalışkan ve başarılı sporculara her zaman yer var. Bizim amacımız da onların topluma sağlıklı, ahlaklı ve başarılı birey olarak yetişmelerine yardımcı olmak, sporda başarılı çizgiyi yakalayabilmeleri için de içinde gizli kalan yetenekleri keşfetmek, ortaya çıkarmaktır. 65 yıl ayakta kalan bu ulu çınar hepinizin. Çocuklarımızın geleceği için sahip çıkmalıyız” dedi. 
Ege Bölge Şampiyonlarının muaythai gösterisiyle küçük sporcuların kick boks maçı büyük ilgi ile izlendi. Güne sponsor olan ve Bostanlıspor gibi 65. yılını kutlayan Migros konuk ve sporculara çeşitli ikramlarda bulundu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol Oskarları ve Spora Hizmet Ödülleri dağıtılıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka’da Ayın Konuğu: Hasan Topal ve Orhan Beşikçi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?