ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR 3.LİG İÇİN STARTI VERİYOR

BOSTANLISPOR 3.LİG İÇİN STARTI VERİYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR 3.LİG İÇİN STARTI VERİYOR

Geçen sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nden 3.Lig’e yükselen ve 2.Lig’i yarı finalde şanssız bir şekilde kaçıran Bostanlıspor’da basketbol şube yönetimi akşam yaptığı toplantıyla 3.Lig için startı verdi.

Bostanlıspor Basketbol Şube Başkanı Serkan Ergüven geçen yıl geç kurulmanın verdiği dezavantajı yaşadıklarını belirterek ‘’ Bu sezon işi daha sıkı tutacağız ve sezon sonu hedefimize ulaşacağız. Öncelikle Karşıyaka Spor Kulübümüzün Başkanı  Sayın Fatih Diniz ve Basketbol Şube yönetimi ile görüşüp, altyapımızda bulunan genç takım yaşı dolmuş gençlerimizin Bostanlıspor çatısı altında yarışmalarını ve Profesyonel Lig'te tecrübe kazanıp Karşıyaka Basketboluna faydalı olmalarını sağlamak istiyoruz’’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TOPLU ULAŞIMDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR...
Sonraki Haber BOSTANLI'DA AKŞAM VAKTİ SULAR KESİLDİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?