ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlılılar su kesintisinden bıktı!

Bostanlılılar su kesintisinden bıktı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlılılar su kesintisinden bıktı!

Son günlerde sık sık meydana gelen su kesintisi Bostanlı halkını çileden çıkardı.

Dün gece yarısı suların kesilmesinden sonra bu gün de öğle saatlerindeki su kesintisi yaşayan Bostanlılılar, "son dönemde o kadar çok artan su kesintisi bizleri ev işleri yapamaz hale getirdi. Buna bir çözüm bulmaları gerekir. Ne zaman bir yıkım, yol yapımı, kazı olsa yine boru patlayacak su kesilecek diye korkuyoruz. Belediyelerin ve İZSU'nun buna önlem alması şart. Bu da onların bir görevi olmalı. Kazı ve yıkım anlarında tedbirleri aldırmaları gerekmektedir" denildi.
İZSU son dönemde elektrik şirketinin elektirk kabloları yer altına alması nedeniyle Bostanlı'da çalışma yapması nedeniyle sık sık su boruları patlatılmakta ve  bu nedenle de suların ana vanadan kesildiğini ifade etti. Son olarak bugün de Şehitler Bulvarı'nda meydana gelen arıza nedeniyle 13.30-14.30 arasında su kesintisi olacağını açıkladı. Saat 13.00 civarında kesilen suların 1 saat sonra yeniden akacağı belirtildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Birleşik Balkan Platformu: Hayal kırıklığı yaşattı
Sonraki Haber Karşıyaka'da planetaryum merakı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?