ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'da su kesintisi 5 saate çıktı

Bostanlı'da su kesintisi 5 saate çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da su kesintisi 5 saate çıktı

Karşıyaka'nın en nezih mahallelerinden birisi olan Bostanlı'da sık sık meydana gelen su kesintilerine bir yenisi de bu gün eklendi. Önce bir saat ardından da 2 saat ve son olarak da 3 saat olarak açıklanan arıza yeni güncelleme ile 5 saate çıktı.

İZSU'nun güncelnenen yeni açıklaması şöyle: 
"13.06.2023 saat 09:40 ile 12:40 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.    Branşman Arızası 1821 SOKAK İÇİ MEYDANA GELEN BRANŞMAN ARIZASI NEDENİ İLE SU KESİNTİSİ YAPMA ZORUNLULUĞU OLUŞMUŞTUR. YUSUF NALKESEN X 1821 KVŞ SAYAÇ KAPATILDI."
İZSU yeni bir güncelleme ile şu açıklamayı yaptı:
"13.06.2023 saat 12:10 ile 14:10 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.    Branşman Arızası    YUSUF NALKESEN X 1821 KVŞ HAT VANASI ARIZASI NEDENİ İLE SU KESİNTİSİ YAPMA ZORUNLULUĞU OLUŞMUŞTUR. YUSUF NALKESEN X 1821 KVŞ SAYAÇ KAPATILDI."
Böylelikle su kesintisi 5 saate çıkmış oldu.
Diğer taraftan Karşıyaka Örnekköy Mahallesinde de saat 14:15 ile 16:15 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacağı açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya yeni sportif direktör
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka final serisi ilk maçında Anadolu Efes karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?