ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'da parklardan vatandaşların telefonlarını çalan hırsız yakalandı

Bostanlı'da parklardan vatandaşların telefonlarını çalan hırsız yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da parklardan vatandaşların telefonlarını çalan hırsız yakalandı

Bostanlı'daki parklarda dolaşarak vatandaşların cep telefonunu çaldığı ileri sürülen şüpheli F.K., polis ekiplerince yakalandı.

Bostanlı Polis Merkezi Amirliğine gelen S.B., saat 01.30 sıralarında Bostanlı'daki bir parkta yürürken daha önce hiç görmediği erkek bir şahsın yanına gelerek görüşme yapmak için cep telefonunu istediğini, telefonu verdiğinde ise şahsın koşarak yanından uzaklaştığını beyan ederek şikayetçi oldu. 

Bu şikayetin ardından bir basşkas şikayet de B.B'den geldi. Şikayetçi B.B, saat 03.00 sıralarında Bostanlı'daki başka bir parkta yürürken daha önce hiç görmediği erkek bir şahsın yanına gelerek görüşme yapmak için cep telefonunu istediğini, telefonu şahsa vermeden oradan uzaklaştığında ise şahsın kendisini takip ettiğini, ara sokaklardan birinde de '"seni vururum" diye tehdit ederek telefon ile cebinde bulunan 10 lirayı alarak kaçtığını söyledi.

İki olayda müştekilerin vermiş olduğu eşkal bilgilerinin aynı olması ve yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde şüphelinin F.K. olduğu Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli, müştekiler tarafından teşhis edilirken emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de örnek işbirliği
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?