ANA SAYFA > GÜNDEM > BOSTANLI ROTARY'DE DEĞİŞİM

BOSTANLI ROTARY'DE DEĞİŞİM

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLI ROTARY'DE DEĞİŞİM

Bostanlı Rotary 2013-2014 Dönem Başkanı Berkay Eskinazi, törenle 2014-2015 Dönem Başkanlığı Bayrağını Asbaşkan Ersin Aykut'a devretti.

İnciraltı Sipari Restoran'da düzenlenen törende konuşan Berkay Eskinazi, Rotary ailesinin bir üyesi olmaktan dolayı çok mutluğu olduğunu ifade ederek, bir yıl önce Rotary ile "Yaşamları Değiştirin" temasıyla yola çıktıklarını hatırlattı. Temanın ruhuna uygun projeleri görev süresince hayata geçirdiklerini belirten Eskinazi,  "Her yıl yenilenen ekiplerle aynı heyecanı duyarak yola çıkıyoruz. Bayrağı devraldığımızda o heyacanla eğitim başta olmak üzere birbiri ardına toplumsal projeleri hayata geçirdik. 7'den 70'e çok geniş bir yelpazade pek çok yaşama dokunduk" diye konuştu.

Aynı heyacanla da görevi devrettiğini söyleyen Eskinazi, "Eminim ki yeni dönemde sürdürülebilir projelerle Rotary yine yaşamları güzellikler içinde değiştirmeye devam edecek. Yaşadığımız toplumu ve kulübümüzü daha iyi bir geleceğe taşıyacağız. Bu güne kadar bana destek olan bütün Rotary ailesine ve yeni dönemdeki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.  Bostanlı Rotary yeni Dönem Başkanı Ersin Aykut ise, "2014 – 2015 döneminde Rotary ile hizmetler ışıldasın’ temasıyla toplumun ihtiyaçları doğrultusunda kulüp arkadaşlarımla fark yaratan projelere imza atacağız" dedi.

Geceye 2440. Bölge Başkanı Esat Kardıçalı, 5. Grup Bölge Başkan Yardımcısı Aşkın Yılmaz, 2440. Bölge Toplum Hizmetleri Komite Başkanı Işıl Nişli, 2440. Bölge 2014-2015 Gelecek Dönem Başkanı Mecit İsçe de katıldı.

2013 - 2014 Dönemi'nde neler yapıldı?

- Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) ve Bostanlı Rotary Kulübü işbirliğiyle "Yaren Bebek" projesi hayata geçti. Süslenerek giydirilen 2 bin Yaren bebeğin satışından elde edilen 10 bin lira BUVAK'a bağışlandı. Projenin filmleştirilen öyküsü ise 6.Uluslararası Rotary Kısa Film Festivali'nde özel ödüle layık görüldü.

- 2013-2014 döneminde Rotary Kulüpleri'nde bir ilke de imza atıldı. Bostanlı Rotary Kulübü tarafından tiyatro sanatçılarına ilk kez ödül verildi. ROTARY 1.Tiyatro Ödülleri adıyla hayata geçirilen kültür sanat projesinin her yıl devam ettirilmesi kararı alındı.

- Karşıyaka ve Çakabey Rotary Kulüpleriyle birlikte Menemen Haldun Koşay Lisesi için kütüphane yaptırıldı. Kulüp üyelerinden toplanan 1000 kitap okula bağışlandı.

- 26 Mart Epilepsi Günü unutulmadı. Sosyal medya üzerinden binlerce kişiye ulaşarak epilepsi hastalığına dikkat çekmek için Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde düzenlenen Mor Partiye katılan kulüp üyeleri, farkındalık yarattı.

- Bostanlı Rotary Kulübü ve Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Ballıkuyu Semt Merkezi'nde Giyim Kursu açıldı.

- Devam eden Diyabet farkındalık projesi sürdürüldü. Cumhurbaşkanlığı tarafından da desteklenen liselerarası DİYABKATÜR Karikatür Yarışması düzenlendi.

- Kulüp öncülüğünde Karşıyaka, Ege, Balçova İzmir ve Mavişehir Rotary Kulüpleri ile Rotary USA 7170 Bölge’den Cortland Rotary Kulübü ortaklığında oluşturulan küresel bağış çerçevesinde 35 bin Amerikan Doları bedelli EEG cihazı alınarak Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne bağışlanması sağlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA İKİ FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALADI
Sonraki Haber ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KÖYLÜ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?