ANA SAYFA > İZMİR > Bosna'ya kardeş eli

Bosna'ya kardeş eli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bosna'ya kardeş eli

Bosna'da yaşanan sel felaketi sonrası tüm Ege'de geniş çaplı bir yardım kampanyası başlatan Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği, ikinci yardım tırını gönderdi.

Çamdibi'ndeki dernek binası önünden yardım tırını uğurlayan Bosna Sancak Derneği üyelerine Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da eşlik etti. İkinci yardım tırını yolcu etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, üçüncü yardım tırının da önümüzdeki salı günü Biga'dan yola çıkacağını söyledi.

İlk yardım tırını Bosna'da karşılayıp, bölgedeki acil ihtiyaçları tespit etme şansı bulduklarının altını çizen Dernek Başkanı Gül, ikinci ve üçüncü yardım tırlarını bu malzemelerle doldurmayı başardıklarını ifade etti.

Bosna'da sel felaketinden en çok etkilenen Maglay ve Doboy bölgelerine yardımların dağıtılacağını söyleyen Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, ''İlk yardım tırımız acil ihtiyaçları göz önüne alarak gıda ve temizlik malzemeleri yoğunlukluydu. Yardımları dağıtırken tespitlerimiz oldu. Mobilya, halı, yatak gibi ihtiyaçları ikinci ve üçüncü tırımızda karşılamaya çalıştık. Tırımızda 100 tane çekyat, 300 metrekare halı, 100 tane yatak, masa sandalye bulunuyor. Yaklaşık 100 ailenin bayram üzeri ihtiyaçlarını gidermiş olacağız'' diye konuştu.

İzmirliler'in bu yardım kampanyası verdiği desteğin önemine değinen Gül, ''Tüm yardımlar için teşekkür ediyoruz. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina büyük katkıda bulundu. Üyelerimizin de elbirliği ile tırımızı yolcu ediyoruz'' dedi.

Yardımların dağıtım aşamasında da görev alacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Gül, ''Biz de çarşamba günü derneğimizin yönetim kurulu üyeleri ile Bosna'ya gidip tırımızı karşılayacağız. Yardım malzemelerinin dağıtımını da kendimiz gerçekleştireceğiz. Geçen seferde yaptığımız gibi tüm yardım malzemelerini kendi elimizle dağıtacağız'' şeklinde konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı dansçılar Dünya Şampiyonu...
Sonraki Haber Çiğ süt üretimi, Pınar Enstitüsü ile daha bilinçli ve güvenilir ellerde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?