ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Boş Şehir İzmir Sanat'ta sanatseverlerle buluşacak

Boş Şehir İzmir Sanat'ta sanatseverlerle buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Boş Şehir İzmir Sanat'ta sanatseverlerle buluşacak

Şeref Meselesi dizisi ile adını tüm Türkiye’ye duyuran ve İzmirli tiyatro severler tarafından beğeni ile takip edilen Kağan Uluca İzmir’de sahne alıyor. Tiyatro4'ün 14 Kasım 2015 Cumartesi saat 20.30'da İzmir Sanat’ta sahneleyeceği Boş Şehir oyununda başrolleri Kağan Uluca ve KaST İstanbul oyuncularından Serdar Bakioğlu paylaşıyor, oyunu sahnede uyguladığı başarılı denemeleri ile kendinden söz ettiren Derya Efe yönetiyor.

Deyan Dukovski’nin yazdığı oyunu Tiyatro4”ün 15 kişilik ekibi 16 ayda hazırladı. Sadece tiyatro severlerin değil, çağdaş sanat takipçilerinin de dikkatini çeken oyunda savaş nedeniyle boşalmış bir şehirde karşılaşan farklı taraflara mensup Gyore ve Gero kardeşlerin, savaş, düşmanlık, esaret, aşk, aile, cinsellik, para, kumar, içki, kadın, arkadaşlık, cinayet, din ve ölüm temaları üzerinden, kendileriyle, birbirleriyle ve hayatla hesaplaşmalarını trajikomik bir dille anlatıyor.

Sahne üzerindeki dijital uygulaması ve oyuncuların performansı ile İzmir’de seyircinin yoğun ilgi ve beğenisi kazanan oyun için bu sezon İzmir’deki son gösterim yapılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 12 evde hırsızlık yapan zanlı yakalandı
Sonraki Haber Hadise Agora AVM'de sevenleriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?