ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'ya yeni köprüler

Bornova'ya yeni köprüler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'ya yeni köprüler

Bornova Belediyesi, bir yandan ömrünü tamamlayan köprüleri yenilerken bir yandan da trafik akışını düzenlemek ve yoğunluğu azaltmak için yeni köprüler yapıyor. Bu kapsamda Bornova'da özellikle akşam saatleri ve haftasonlarında trafiğin yoğunlaştığı Forum Bornova önünde yeni bir düzenleme yapılıyor.

Forum Bornova'nın karşısındaki 372/21 sokağın Manda Çayı ile kesiştiği noktada, imar planında bulunan mevcut köprünün yapımına başlandı. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte Yeşilova yönünden gelip otoyol altından geçerek Kazım Dirik Mahallesi'ne ulaşan sürücüler, Bornova Anadolu Lisesi'nin de bulunduğu Muhittin Erel Caddesi'ne Manda Çayı'nın kenarındaki yoldan ulaşacak.
  
İlk köprünün tamamlanmasının ardından 15 metrelik yolun eksik bölümleri tamamlanıp Muhittin Erel Caddesi'ne geçişi sağlayacak ikinci köprü de yapılacak. Çalışmanın tamamlanmasıyla hem alışveriş merkezi önündeki 372 sokakta yaşanan trafik yoğunluğu hem de alternatif güzergah olarak kullanılan konut bölgesindeki yoğunluk azaltılmış olacak.
 
 Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sorunlara hızlı bir şekilde müdahale etmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, "Kurudere Mahallesi'ndeki köprümüzü tamamladık. Manda Çayı üzerindeki köprülerin ve yolun yapımını da kısa süre içinde tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'da hayvanseverlere görevli belgesi
Sonraki Haber Festivalde Türk müziği gecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?