ANA SAYFA > ÇEVRE > Bornovalılar Çevre Şenliği’nde buluştu

Bornovalılar Çevre Şenliği’nde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornovalılar Çevre Şenliği’nde buluştu

Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen Bornova Çevre Şenliği, Büyük Park’ta gerçekleşti. Doğaya verilen değeri artırmak ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte oyunlar, atölyeler ve fidan dağıtımları yapıldı.

Bornova Belediyesi’nin çevre bilincini artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği Çevre Şenliği özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Etkinlik kapsamında atık ayrıştırma oyunu, bez çanta boyama ve çeşitli atölye çalışmaları yapılırken katılımcılara fidan ve çiçek dağıtımı da yapıldı. Ayrıca Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün açtığı stanta sokak hayvanları da sahiplendirildi.
Büyükpark içinde gerçekleştirilen şenlikte çevreci firma ve dernekler de stant açarak gelenlere çevrenin önemi ve doğayı kurumanın yolları hakkında bilgi verdi. Etkinliğin konuğu ise Yazar Sima Özkan oldu. Genç yazar çevrenin önemini anlattığı ‘Deniz’in Sıfır Atık Kitabı’ nı önce çocuklara anlattı ardında ise imzalayarak hediye etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ESHOT mobil uygulaması yenilendi
Sonraki Haber Sanayiciler, İzmir- Ankara uçak seferlerinin artmasını istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?