ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da Yaz Bilim Atölyeleri uygulamalı eğitim veriyor

Bornova’da Yaz Bilim Atölyeleri uygulamalı eğitim veriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da Yaz Bilim Atölyeleri uygulamalı eğitim veriyor

Bornova Belediyesi’nin Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde düzenlediği Yaz Bilim Atölyeleri devam ediyor. 11-14 yaş arasındaki çocukların katıldığı atölyelerde; astronomi, fizik, kimya, biyoloji ve fosil bilim alanlarında uygulamalı çalışmalar yapılıyor.

Bornova Belediyesi’nin çocukların eğitimi için verdiği destekler aralıksız devam ediyor. Kış döneminde okullara destek kursları ve bilim sınıfları açılırken, yaz döneminde de eğlenceli bilim atölyeleri ile çocukların tatillerine renk katıyor.  11-14 yaş arası çocuklar için Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaz Bilim Atölyeleri’ uygulamalı eğitim veriyor.

Eğlenerek öğrenme imkanı sunan atölyelerden yararlananlar; astronomi, fizik, kimya, biyoloji ve fosil bilim alanlarında uygulamalı çalışmalar yapıyor. Atölyelere katılanlar elektrik ile ilgili bilimsel deneyler, teleskoplarla güneş gözlemi, genetik atölyesi, kimyasal tepkimeler gibi alanlarda eğitim görüyor. 

Sabun ve koku yapımı, mutasyon oyunu ve çiçekten DNA alma gibi bilgileri   uygulamalı olarak öğrenmek isteyenler Bornova Belediyesi’nin 999 29 29 numaralı telefonundan dahili 3300’ı arayarak sınıflara kaydını yaptırabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Köy-Koop İzmir: Yasayı uygulayın, ormanları köylüye bırakın
Sonraki Haber Buca halkından orman sahiplenmesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?