ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da yağmur alarmı

Bornova’da yağmur alarmı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da yağmur alarmı

Dün başlayan ve bugün de devam eden şiddetli yağış Bornova’da da etkisini gösterdi. Meteoroloji verilerine göre Bornova’da son 24 saat boyunca metrekareye 60.3 kg yağmur düştü. Zaman zaman etkisini arttıran ve sağanağa dönüşen yağış nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Bornova Belediyesi ekipleri iki gün boyunca kesintisiz çalıştı.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yapılan çalışmalarla bir yandan kanallar açık tutulurken, diğer yandan da talep eden vatandaşlara gerekli yardımlar yapıldı. Bütün bu çalışmalar sonunda Bornova’da şiddetli yağışa rağmen hayatı etkileyecek olumsuz bir durum meydana gelmesi önlendi.

Sistem test edildi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu kışın ilk şiddetli yağışını yaşadıklarını hatırlatarak, “İzmir Büyükşehir Belediyemizin Bornovamızda bir süredir yürüttüğü kanal ve ızgara çalışmaları da test edilmiş oldu. Bu çalışmaların ne kadar gerekli olduğunu gördük. Ekiplerimizin de çalışmalarıyla Bornovamızda şiddetli yağışa rağmen herhangi bir sorun yaşamadık. Kış boyunca bu konuda hazırlıklı olacağız ve vatandaşımızın yanında yer alacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 6. İzmir Doğaçlama Tiyatro Festivali başlıyor
Sonraki Haber Çeşme’de yelken rüzgarı esiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?