ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da uluslararası eğitim

Bornova’da uluslararası eğitim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da uluslararası eğitim

Bornova Belediyesi, Global Hope Network International ile Toplumsal Dönüşüm Eğitim Kültür ve Sanat Derneği işbirliği ile Uluslararası Gönüllü Eğitimciler Konferansı düzenlendi.

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi’nde düzenlenen Konferans’a Bornova Belediyesi’nin, Çocuk Aktivite ve Oyun Merkezleri, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile BELGEM’de görevli eğitmenleri katıldı. Bornova Belediyesi’nde görevli eğitmenlere vizyon kazandırmak ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte The Pennsylvania State Üniversitesi Öğretmen Eğitimi Bölümü’nden Emily Wakefield, Mary Beth Krankowski, Beth Scott ve Brenda Rogers görev aldı.
 
Konferans’ta Bornova Belediyesi’nin eğitmenlerine “Sosyal ve duygusal öğrenmenin önemi”, “Eleştirel ve analitik düşünme”, “Eğitim ve Öğretim Araçları” ve “Öğretmenin Rolü” başlıklarında eğitimler verildi.
 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sivil toplum kuruluşlarından gelen bir başkan olduğunu belirterek, sivil toplum örgütlerinin kriz dönemlerindeki en önemli can simidi olduğunu söyledi. Kahramanmaraş Depremi’nden sonra sivil toplum kuruluşu bakış açısıyla bölgede 9 çadır kent kurduklarını ve bu çalışmalarının başta Birleşmiş Milletler olmak üzere pek çok kurumun dikkatini çektiğini belirten Başkan İduğ, “Global Hope Network International (GNHI) ile de Cenevre’deki BM toplantısında bir araya geldik. Daha sonra GHNI Başkanı Henry Deneen ve ekibi Malatya’ya gelerek çadır kentlerimizde incelemelerde bulundu. Şimdi de Bornova’da daha iyi eğitim için işbirliği yapıyoruz. Değerli eğitmenlerimize verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
 
Global Hope Network International Türkiye Temsilcisi ve Toplumsal Dönüşüm Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Kurucu Başkanı Başak Çelik de, Bornova Belediyesi’nin kurduğu Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi’nin İzmir’de tek olduğunu belirterek, “Bornova Belediyesi ile gurur duydum. Bizlere çok rahat çalışabileceğimiz bir alan sundunuz. Bu hizmetiniz, duyarlılığınız ve öngörünüz için çok teşekkür ediyorum. Böylesi uluslararası etkinlikler için göğsümüzü kabarttınız.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Körfez’deki iyileşme hızlandı
Sonraki Haber Festival heyecanı Çandarlı’da başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?