ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da kültür merkezi atağı

Bornova’da kültür merkezi atağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da kültür merkezi atağı

Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nin tamamlama aşamasına getiren, Doğanlar Kültür Merkezi’nin projesini hazırlayan Bornova Belediyesi, Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin de inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. 1 Eylül Dünya Barış Günün’de temeli atılan merkezdeki çalışmaları inceleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Ortak akıl ilkesiyle vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hazırladığımız kültür merkezimiz hoşgörü ve kardeşliğin de merkezi olacak” dedi.

Her yıl bütçesinin büyük bölümünü yatırımlara ayıran Bornova Belediyesi yaşam kalitesinin yükselmesi hedefiyle önemli projelere imza atıyor. Bu anlamda kültür merkezleri konusunda da büyük bir atağa kalkan Bornova Belediyesi aynı anda üç ayrı semtte kültür merkezi yapıyor. Kültür merkezlerine özel bir önem veren Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila Pınarbaşı Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları ve son durumu yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Başkan Atila “Hoşgörünün ve kardeşliğin Merkezi olacak”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kültür merkezlerinin en kısa zamanda tamamlanması için ara vermeden çalıştıklarını ifade ederek, Dünya Barış Günü’nde temelini attıkları Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin de hızla ilerlediğini ifade etti.

Başkan Atila bir yıl içinde Bornova’nın 3 ayrı mahallesinde kültür merkezi yapmak için proje hazırladıklarını ve imkanlar dahilinde bu projeleri haya geçirdiklerini ifade etti.

Vatandaşın isteği doğrultusunda yapılıyor

Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini ve Doğanlar’da yapılması planlanan merkezi’nde projesini hazırladıklarını belirten Olgun Atila “Ortak akıl ilkesiyle, vatandaşlarımızı talep ve ihtiyaçlarını değerlendirerek projesini hazırladığımız Pınarbaşı Kültür Merkezi inşaat çalışmalarını hız tamamlayarak ilçemize önemli bir merkez daha kazandıracağız. İnanç zenginliğimizi temsil eden bu tesis hoşgörünün ve kardeşliğin merkezi olacak” dedi.

Bornova Belediyesi’nce inşaatı sürdürülen Pınarbaşı Kültür Merkezi, toplam 1207 metrekarelik alanında gerçekleştiriliyor. 7064 sokak ile 7039 sokak kesişiminde bulunan inşaat çalışmaları devam eden Temmuz 2017’de tamamlanması öngörülen merkez, zemin artı iki kat olarak projelendirildi.

Geçici sergi alanı, gasilhane ve kurban kesim odasının da bulunacağı Pınarbaşı Kültür Merkezi’nin projesi, bölgede yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendirildi. İki çok amaçlı salon, okuma salonu ve dersliklerin bulunacağı tesiste yemekhane, toplantı ve taziye odası da yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sendika yine kabul etmedi, İZBAN'da grev sürecek...
Sonraki Haber Volkan Kebir: Dolar kurunun gerçek değeri 3.25 TL değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?