ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'da da bonzai şarkısı çalınmayacak

Bornova'da da bonzai şarkısı çalınmayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'da da bonzai şarkısı çalınmayacak

Bornova'daki düğün salonu sahipleri, "bonzai" adlı uyuşturucu maddenin ismini taşıyan şarkının düğünlerde çalınmaması konusunda karar birliğine vardı.

 Son dönemde kullanımı hızla yayılan "bonzai" adlı uyuşturucu maddenin ismini taşıyan şarkı, İzmir'in Bornova ilçesindeki düğün salonlarında çalınmayacak.

Bornova Belediyesi'nden yapılan açıklamada ailelerin uyuşturucu kullanımını normal bir olaymış gibi gösterdiği ve özenti yarattığı iddiasıyla "Bonzai" isimli şarkıdan şikayetçi olması üzerine Belediye Başkanı Olgun Atilla'nın düğün salonu sahipleriyle biraraya geldi.

İzmir Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Atilla, sözkonusu şarkının içinde Yeşilova ve Çamdibi semtlerinin de geçmesi nedeniyle bu konuda daha hassas davranmak zorunda olduklarını belirterek düğün salonlarının artık bu şarkıyı çalmamasını istediklerini ifade etti.

Şarkıya sosyal medyada da yoğun şekilde tepki gösterildiğine dikkati çeken Atila, "Başta annelerimiz olmak üzere vatandaşlarımız büyük rahatsızlık duyuyor. Duyarlılık gösterirseniz onları mutlu etmiş oluruz. Başarılı olursanız sevinirim. Hep beraber karar alalım. Bu şarkıyı Pınarbaşı'nda, Bornova'da çalmayalım. Tüm İzmir'e ve Türkiye'ye örnek olalım. Çocuklarımızın gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesine aracı olmayalım" dedi.

İzmir Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Derneği Başkanı Vahyettin Dokak da benzeri şikayetlerin kendilerine geldiğini ifade ederek, "Bu isteğinize uymak bizim için bir görev" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte Pınar Karşıyaka'nın Eurocup'taki rakipleri
Sonraki Haber Rodos ve İstanköy Türklüğü sempozyumda tartışılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?