ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'da aynı yerde yine yangın

Bornova'da aynı yerde yine yangın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'da aynı yerde yine yangın

Bornova'nın Altındağ semtinde bulunan zeytinlik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, ekiplerin yoğun çalışması ile kısa sürede kontrol altına alınırken, bir hafta önce de aynı bölgede beş ayrı noktada yangın çıkmış ve yangını oyun parkında oynayan çocukların çıkardığı iddia edilmişti.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Bornova ilçesi Altındağ semtinde bulunan Zeytinlik alanda saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçları da zarar görürken, yangının çıktığı alanın yakınında yaşayan vatandaşlar da kısa süreli panik yaşadı. Yangına müdahale edilmesi için Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı altı arazöz, iki helikopter ve iş makinelerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yoğun çabalar sonucunda kontrol altına alınan yangın nedeniyle yaklaşık 3 dönüm maki ve Zeytinlik alanın zarar gördüğü bildirildi. Yangını helikopter görmek isteyen çocukların çıkartmış olabileceği iddia edilirken bir hafta önce de aynı bölgede beş ayrı noktada yangın çıkmıştı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fatih Diniz'den Passolig için taraftara çağrı
Sonraki Haber Kenan Işık'tan iyi haber var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?