ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ buluşması

Bornova’da ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteli gençlerin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derslerinde yardımcı olmasına aracı olan ‘Abla, Ağabey Kardeş’ projesi Bornova’da büyük ilgi görüyor.

Yıllardır devam projeye, Bornova Belediyesi’nin Gençlik Merkezi ve Dost Kart hizmetlerinden yararlanan öğrenciler de katıldı. Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen sunuma büyük ilgi gösteren üniversiteli gençler, projeye kayıt yaptırarak yardımlaşma örneği gösterdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel olanaklara ulaşımı sınırlı olan ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle üniversite öğrencilerini buluşturup hem derslerine yardımcı olmalarını sağladığı hem de çocuklara üniversite eğitimi almayı özendirdiği ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ projesine Bornova’dan büyük katkı sağlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü yetkilileri Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ projesini tanıtan bir sunum yaptı. Sunuma büyük ilgi gösteren üniversiteli gençler, gönüllülük esasına göre sürdürülen projede görev almak için kayıt yaptırdı. Çocukların üniversiteli öğrencileri rol model olarak benimsemelerinin de hedeflendiği projeye gönüllü katılımın yoğun olması memmuniyet yarattı.

Tanıtım toplantısına katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projesinin gönüllü gençlerin katkısıyla büyük bir harekete dönüştüğünü belirterek, “Bu proje Bornova’da en iyi şekilde uygulanmaya devam edecektir. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Bornova diğer ilçelere de gönüllülük konusunda katkı sağlayabilecek. Sizlerin sayesinde yetişecek olan başka kardeşlerimiz de bu projeye dahil olup kendisinden sonra gelen kuşakları yetiştirecek. ‘Abla, Ağabey, Kardeş’ projesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme, Atatürk'ü "Sarı Zeybek"le anacak
Sonraki Haber Foça Belediyesi'nden eğitime destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?