ANA SAYFA > İZMİR > Bornova melodisini arıyor

Bornova melodisini arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova melodisini arıyor

Bornova Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak ve “Bornovalı Olma” ruhunu pekiştirmek için şarkı yarışması düzenliyor. Her yaştan besteciye açık olan “Bornova’nın Şarkıları” adlı yarışmaya 6 Ocak 2017’ye kadar başvuru yapılabilecek.

Bornova Belediyesi, kent bilincini geliştirmek ve Bornova’yı anlatan ölümsüz bir eser ortaya çıkarmak amacıyla “Bornova’nın Şarkıları” adlı bir yarışma düzenliyor. Her yaştan besteci, söz yazarı ve aranjörün katılabileceği yarışmaya başvurular başladı. Katılımcıların en fazla iki eserle katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2017 olarak belirlendi. Birinciye 8 bin, ikinciye 5 bin üçüncüye ise 3 bin Türk Lirası’nın ödül olarak verileceği organizasyonda Jüri Özel Ödülü’nün yanı sıra 7 adet mansiyon ödülü de verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen besteciler eserlerini en geç 6 Ocak 2017 saat 17.30’a kadar Fevzi Çakmak Mahallesi No:32’de bulunan Bornova Belediyesi Atatürk Kitaplığı’na teslim edebilirler. Katılımcılar, yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi ve yarışma şartnamesi için www.bornova.bel.tr internet adresini ziyaret edebilirler.  

Bornova’nın tarihi, kültürel ve sosyal açıdan önemli bir kent olduğuna vurgu yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Evimiz olan Bornova’nın değerlerini tanıtmak, bu değerleri ölümsüzleştirmek istiyoruz. Tarihi 8 bin 500 yıl öncesine dayanan ilçemizde yaşayan hemşehrilerimize aidiyet duygusunu aşılamak, “Bornovalı Olma” ruhunu pekiştirmek için müziğin büyüsünden faydalanacağız. Bu kapsamda düzenlediğimiz şarkı yarışmasına tüm bestecileri davet ediyor ve katılacak herkese başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı geçen aya göre arttı
Sonraki Haber İzmir Otizm Korosu 12 Ekim'de Karşıyaka'da sahnede...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?