ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Çevre Şenliği başlıyor

Bornova Çevre Şenliği başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Çevre Şenliği başlıyor

Doğaya verilen değeri artırmak, vatandaşları bilinçlendirmek ve çevreye verilen zararların azaltması amacıyla gerçekleştirilecek ‘Bornova Çevre Şenliği’ 12 Haziran’da yapılacak. Bornova Belediyesi’nin organize ettiği şenlik, Büyükpark içinde saat 11.00’de başlayacak.

Haziran ayı içinde kutlanan Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bornova Çevre Şenliği’nde; söyleşiler, atık ayrıştırma oyunu, bez çanta boyama ve çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca şenliğin konuğu olan Yazar Sima Özkan da ‘Deniz’in Sıfır Atık Kitabı’ nı imzalayarak vatandaşlara dağıtacak. Çevreye karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen  etkinlikte katılımcılara ücretsiz fidan dağıtımı da yapılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Operadan Müzikale; Unutulmayan Melodiler
Sonraki Haber 33. Uluslararası İzmir Festivali Luxemburg Filarmoni Orkestrası'nı ağırlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?