ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Belediyesi’nin Fuar Standı’ndaki etkinliklerine büyük ilgi

Bornova Belediyesi’nin Fuar Standı’ndaki etkinliklerine büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi’nin Fuar Standı’ndaki etkinliklerine büyük ilgi

Bornova Belediyesi’nin 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açtığı stant bu yıl da ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Hem yetişkinler hem de çocuklar için düzenlenen atölye çalışmaları her akşam ziyaretçileri Bornova Belediyesi’nin standında buluşturuyor.

Bornova Belediyesi’nin, bu yıl “İnovasyon” teması ve “Gelecek İzmir’de” sloganıyla düzenlenen 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standı birbirinden ilginç konularda düzenlenen atölye çalışmalarıyla dikkat çekiyor. İlk günden itibaren yoğun bir ilgi gören Bornova Belediyesi’nin 3 nolu holdeki 150 metrekarelik standında, Bornova Belediyesi’nin çalışma, hizmet ve projeleri de anlatılıyor. Her gün 18.00’de başlayan atölye etkinlikleri ise Bornova Belediyesi’nin standına ayrı bir renk katıyor. Neon ışık şovundan masal atölyesine, çay yapımından, geri dönüşüm malzemelerinden kolye yapımına kadar pek çok farklı konuda düzenlenen atölye çalışmaları büyük ilgi görüyor. Atölye çalışmaları Bornova Belediyesi’nin 3 No’lu Hol’deki standında fuar boyunca devam edecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki Bornova Belediyesi’nin standına tüm vatandaşları beklediklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyesi olarak bu yıl da en güzel şekilde fuarımızda yerimizi aldık ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bir yandan Bornovamızı tanıtırken bir yandan da renkli etkinliklerle ziyaretçilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bornova Belediyesi olarak, yeni şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımız için hobi ve beceri edindirme kurslarımız aracılığıyla tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Bu anlayışımızı atölye çalışmalarımızla Fuar’daki standımıza da yansıttık” dedi.

ETKİNLİK TAKVİMİ

Bornova Belediyesi’nin standında hem yetişkinler, hem çocuklar için atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Her gün saat 18.00’de başlayan atölye çalışmalarının önümüzdeki günlerdeki programı şöyle:

18.00 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarının programı şöyle:

01 Eylül Perşembe: Kağıttan Kelebek Kanvası Yapımı Atölyesi, Modern Kaligrafi Atölyesi

02 Eylül Cuma: Uzaya Yolculuk Kitabı Eşliğinde Geri Dönüşüm Uzay Mekiği Yapımı Atölyesi

03 Eylül Cumartesi: Masal Atölyesi

04 Eylül Pazar: Doğal Malzemelerden Baskı Atölyesi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İzmir'de Atatürk'le omuz omuza poz verme imkanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?