ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Belediyesi’nde hafta sonu bütçe mesaisi

Bornova Belediyesi’nde hafta sonu bütçe mesaisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi’nde hafta sonu bütçe mesaisi

2015-2019 yılı stratejik planını tamamlayan Bornova Belediyesi yönetimi, gelecek yılın bütçe çalışmalarına yoğunlaştı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, başkan yardımcıları ve birim müdürleri geçen cumartesi tüm gün 2015 yılı bütçesi üzerinde çalıştı.

Bornova Belediyesi’nde 2015 yılı bütçe çalışmaları devam ediyor. Birim müdürlerinin, hafta içinde tamamen vatandaşların talep ve işlerine konsantre olması için bütçe toplantısı hafta sonu yapıldı. Geçen cumartesi 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen toplantılara Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, başkan yardımcıları ve 29 birim müdürü katıldı. Büyükpark’taki Meclis Salonu’nda yapılan Atila’nın başkanlığındaki toplantıda 2015 yılı hedefleri ve bu hedeflere yönelik bütçeler ayrıntılı şekilde ele alındı.

Tüm birimlerde azami tasarruf tedbirleri çerçevesinde harcamalar minimum seviyelere indirildi. Bu sayede elde edilen gelirler de hizmet ve yatırım kalemlerine aktarıldı. 2015 yılı bütçesinde en büyük harcama kalemlerini yatırımcı birimler oluşturdu. Bütçe, ekim ayı içinde Bornova Belediye Meclisi’ne sunulacak ve burada kabul edildikten sonra yürürlüğe girecek.

Son 6 ayda 2014-2019 stratejik plan çalışmalarını tamamladıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Şimdi sıra 2015 yılı bütçemizi oluşturmaya geldi. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte bütçe için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Hafta içi tüm mesaimizi vatandaşlarımıza hizmete yönlendiriyoruz. Bu konuda hiçbir aksama yaşanmaması için bütçe toplantısını hafta sonu yaptık. Gelecek yılın bütçesinde yatırımlara büyük payın ayrılması için diğer harcamalardan olabildiğince tasarrufa gidiyoruz. Tüm amacımız hemşerilerimize daha fazla hizmet üretmek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Çimtay: “Kocaoğlu Karşıyaka’yı cezalandırıyor!”
Sonraki Haber Karşıyaka'daki 10 bin öğrenciye diş seti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?