ANA SAYFA > İZMİR > Bornova 2021’e hazır

Bornova 2021’e hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova 2021’e hazır

2021 yılına sayılı günler kala Bornova sokakları ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Bornova Belediyesi Ekipleri ilçenin pek çok farklı noktasında ışıklandırma çalışmaları yaptı. Meydan, park ve bulvarlar rengarenk lambalarla donatıldı. Havaların kararması ve ışıkların belirginleşmesiyle ortaya çıkan manzara ise görenleri hayran bıraktı.

Bornova Cumhuriyet Meydanı, Bornova’nın tarihi alanlarından olan Büyükpark ve Büyükçarşı ile Çamdibi Atatürk Parkına yılbaşına özel aydınlatmalar yapıldı. Bornovalılar’ın moralini yükseltmek ve kısıtlamalara rağmen yeni yılın yeni umutlarla gelmesi fikrini yeşertmek için çalıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ” 2020 yılı pandemi ve depremler nedeniyle dünya, ülkemiz ve İzmirimiz için zor geçen bir yıl oldu. İnşallah 2021 yılı bütün bunlardan arınmış, herkes adına sağlıkla, huzurla geçecek bir yıl olur. Bizde vatandaşlarımıza moral vermek yeni yıl neşesini biraz olsun yaşatabilmek için ilçemizi ışıklandırıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel: En düşük emekli maaşı asgari ücrete eşitlenmelidir
Sonraki Haber Çiğli'de vatandaşların talebi çözümsüz kalmıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?