ANA SAYFA > GÜNDEM > Bombacı Ali Çavuş Anıtı'na Türk Bayrağı...

Bombacı Ali Çavuş Anıtı'na Türk Bayrağı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bombacı Ali Çavuş Anıtı'na Türk Bayrağı...

Karşıyaka Belediyesi, 9 Eylül 1922’de İzmir’de kazanılan zaferle taçlanan ulusal kurtuluşun 94. yılını anlamlı bir törenle kutlayacak. Milli Mücadele sonunda düşman işgalinden kurtulan Karşıyaka’ya ilk sancağı diken Bombacı Ali Çavuş’un heykelinin yanında, Türk Bayrağı dalgalandırılacak.

Anlamlı tören, 8 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleşecek. Alaybey İZBAN İstasyonu önündeki heykelin yan tarafında yapılacak törene; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile Karşıyaka eski Belediye Başkanı Kemal Baysak, Gazeteci Yazar Yaşar Aksoy, Belediye Meclisi üyeleri, bürokratlar, muhtarlar ve vatandaşlar katılacak. Özel ışıklandırma çalışması da yapılan Bombacı Ali Çavuş Heykeli’nin yanında, marşlarla Türk Bayrağı göndere çekilecek.

Başkan Akpınar, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor ve sancılı süreçte, Milli Mücadele ruhuyla birlik olmaya her şeyden çok ihtiyacımız var. Başta Ulu Önderimiz Atatürk olmak üzere; Bombacı Ali Çavuş ile canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı anmak için herkesi törenimize bekliyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Yasemin Milli Takımda...
Sonraki Haber Sındır: ''İktidar, sandık çevresi örgütlenmesinden geçiyor”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?