ANA SAYFA > İZMİR > Bitlisli kadınlar Nur için el ele tek yürek grubu oluşturdu

Bitlisli kadınlar Nur için el ele tek yürek grubu oluşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bitlisli kadınlar Nur için el ele tek yürek grubu oluşturdu

İzmir’deki Bitlisli kadınlar 4 yaşındaki SMA hastası Ebrar Nur İnan için bir araya geldi.

İzmir’de yaşayan Bitlisli kadınlar SMA hastası Ebrar Nur İnan ve ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelere yardım etmek için el ele tek yürek grrubu oluşturdu. 

Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muzaffer Karayılanoğlu, 50 ye yakın Bitlisli kadının bir araya gelmesi ile oluşan El Ele Tek Yürek gurubunu kahvaltıda bir araya getirdi.

Karşıyaka Belediyesi Kent restoranda verilen kahvaltıda bir araya gelen kadınlar ihtiyaç sahibi çocuk ve aileler için gıda, giyim, yakacak yardımları için kermesler, organizasyonlar düzenlemeye karar verdi. Gurubun yöneticiliğine Canan Uluer ve Arzu Kılıç seçilirken, önümüzdeki günlerde Şermin Özdemir, Semra Ekici’den oluşacak bir yönetimin oluşturulacağı belirtildi.

Dernek başkanı Karayılanoğlu, Ebrar Nur İnan’ın Bitlisli 4 yaşında SMA hastası kız çocuğu. O da diğer çocuklar gibi yaşayabilsin diye bir araya geldikleriniz belirterek şunları söyledi. “Biz Bitlis halkı, mutluluğumuzu da acılarımızı da ortaklaştırır ve paylaşırız. Kanayan yaralara merhem oluruz. Bizler örflerimize, adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize bağlıyız. Dedelerimizden, babalarımızdan gördüğümüz, öğrendiğimiz yardım severliğimizi şimdi Bitlis'li SMA hastası 4 yaşındaki kızımız Ebrar Nur İnan için göstermenin tam zamanı. Şimdi dayanışmanın, acıda ortaklaşmanın, paylaşmanın tam zamanıdır. Ebrarnur’un bize ihtiyacı var. Gözlerindeki ışık sönmesin diye, o da diğer çocuklar gibi yaşayabilsin diye elimizden geleni yapmalıyız”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da resim kursuna büyük ilgi
Sonraki Haber Karşıyaka, meyve bahçeleriyle donatılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?