ANA SAYFA > GÜNDEM > Bisiklet dostları Bostanlı'da buluştu

Bisiklet dostları Bostanlı'da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bisiklet dostları Bostanlı'da buluştu

İzmirli bisiklet severler, dün gece Bisiklet Dostları Pedal 35 Grubu'nun düzenlediği etkinlik çerçevesinde Bostanlı’da bir araya geldi.

Kadans Bisiklet’in sahibi Fatih Ertörün, etkinliğe katılan tüm bisikletçilere bisikletler konusunda temel bilgiler verip, her bisikletçinin kendi imkanlarıyla yapabileceği tadilatların da detaylı anlatımını gerçekleştirdi.

Grup üyelerinin bu etkinliği, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Bisiklet yolunu kullanan vatandaşların grubun yanından geçerken durup anlatılanları dinlediği görüldü. Etkinliğin amacını “Bisiklete karşı olan ilginin artmasıyla birlikte bisiklet severlerin bilinçli bir şekilde bisiklet satın almalarını sağlarken, aynı zamanda da gerçek ihtiyaçlarını gözden geçirip gereksiz harcama yapmalarına engel olmak” şeklinde özetleyen grup üyeleri buna benzer etkinlikleri düzenli bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını belirttiler. Etkinliğe katılan vatandaşlar, uzman bisikletçilerin desteğiyle öğrendiklerini kendi bisikletleri üzerinde uygulayarak pratik yapma şansı bulurken, bisiklet deneyimlerini daha keyifli hale getirecek periyodik bakımların ne zaman yapılması gerektiğini de öğrenmiş oldular.

Bisiklet Dostları Pedal 35 grubu, her hafta bisiklet sevdalılarını bir araya getiren turlar ve bisiklet konusundaki farkındalığı arttıracak etkinlikler düzenliyor. Gruba facebook üzerinden ulaşmak ve grubun etkinliklerinden haberdar olmak mümkün.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınarlar Şemikler İlkokulu'nda oylarını kullandı
Sonraki Haber Yılmaz Durmaz Yazıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?