ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Bir Uçtan Bir Uca Anadolu'' ayakta alkışlandı

''Bir Uçtan Bir Uca Anadolu'' ayakta alkışlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Bir Uçtan Bir Uca Anadolu'' ayakta alkışlandı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin “Bir Uçtan Bir Uca Anadolu” adlı halk oyunları gösterisi ayakta alkışlandı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin “Bir Uçtan Bir Uca Anadolu” adlı halk oyunları gösterisi Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Gösteriyi İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Karşıyaka İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Furtana, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Semiha Kaban ve yüzlerce davetli izledi.

Anadolu’nun birçok yöresinin halk oyunlarının yer aldığı muhteşem gösteri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Gösterinin sonunda Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Halk Oyunları Öğretmeni Şenay Aydoğan’a çiçek takdim ederken Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış da Ebru Yücel’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Tüm oyuncu, yönetici ve öğretmenlerin sahnede olduğu bir sırada Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi perdeye yansıtılıp konuşması dinletilirken, herkesin selamda durması büyük bir coşku uyandırdı. Alkışlı tezahürat dakikalarca sürdü.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı taraftarlar Karşıyaka Stadı'ndaki gecikmeyi protesto edecek
Sonraki Haber Otomobil tramvaya çarptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?