ANA SAYFA > EĞİTİM > Bir kütüphane bin hapishane kapatır

Bir kütüphane bin hapishane kapatır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir kütüphane bin hapishane kapatır

İzmir Üniversitesi öğrencileri, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünün kütüphanesine katkıda bulunmak için gerçekleştirdikleri, ‘Bir Kütüphane Bin Hapishane Kapatır’ projesi kapsamında toplanan iki bini aşkın kitabı, yetkililere teslim etti.

İnfaz Hukuku dersi kapsamında bir araya gelen İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekiye Özen İnci ve Araştırma Görevlisi Özge Demirörs eşliğinde, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünü ziyaret etti. Ziyarette, İzmir Üniversitesi Hukuk Kulübü tarafından başlatılan ‘Bir Kütüphane Bin Hapishane Kapatır’ projesi ile toplanan iki binin üzerindeki kitap, kurum kütüphanesine bağışlandı.

Öğrenciler, kitapları teslim ettikten sonra İzmir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, İzmir 1 No'lu T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, İzmir Açık Ceza İnfaz Kurumu ve İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret ederek, derslerde edindikleri teorik bilgileri uygulamaya dökme fırsatı buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber 31 yıl sonra gelen şampiyonluğun mimarı: Murat Ersöz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?